Maliny w białej czekoladzie 100 g
Opis
Opis produktu:
Świetne połączenie smaków: połączenie chrupiącej, kwaśnej maliny z rozpływającą się w ustach białą belgijską czekoladą.
Taki rarytas umili nam każdy wieczór.
Składniki:
biała czekolada 88,95% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), suszone maliny 10%, mieszanka glazurująca (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki), barwnik spożywczy ((olej słonecznikowy, koncentrat z buraków, maltodestryna, emulgator E472c, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, przeciwutleniacz: E307), E120, E160e).
Zastosowanie:
Jako samodzielna przekąska.
Wartości odżywcze produktu w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2220 kJ/ 532 kcal
- Tłuszcze: 31,5 g
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 20,1 g
- Węglowodany: 54,6 g
- Cukry: 54,5 g
- Białko: 5,39 g
- Sól*: 0,14 g
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Rodzaj opakowania:
Nasze produkty pakowane są w torebki strunowe typu "doypack", co umożliwia wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania, a co najważniejsze pozwala na zachowanie dłuższej świeżości. Wszystkie nasze opakowanie są zgrzewane. Na opakowaniu znajduje się czytelna etykieta zawierająca termin przydatności do spożycia, wagę, numer partii i kraj pochodzenia danego produktu.
Informacje o alergenach
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelakich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie śladowych ilości tych surowców.
Terminy przydatności:
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia i pochodzą z regularnych dostaw.
Kraj pochodzenia:
UE
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)