Pamiętasz smak domowych, pysznych konserw, które zaskakiwały smakiem? My także. Dzisiaj trudno jest spotkać takie w sklepach — większość z nich nie ma aromatu i tworzona jest według podobnej receptury. Rzemieślnicy z Ed Red postanowili to zmienić. Opracowali własny skład produktów o wyrazistym smaku i zapachu wywołującym apetyt. W efekcie powstały przepyszne konserwy rzemieślnicze w różnych wariantach — boczek z piwem, kacze żołądki w zniewalającym sosie czy kurczak z grzybami prosto z lasu. To tylko kilka propozycji, ale przyznaj, że brzmią naprawdę smacznie.
Konserwa rzemieślnicza — smak dawnych lat
Konserwa rzemieślnicza Ed Red nie powstała przypadkiem. Powołany został sztab najznakomitszych kucharzy, którzy wspólnymi siłami opracowali smak, mogący podbić Twoje podniebienie. Zebrane zostały najwyższej jakości naturalne, świeże składniki — mięsa, warzywa, zioła oraz grzyby. Niektóre z nich wymagały od mistrzów kulinarnych długich wyczekiwań, ale efekty były tego warte. Stworzona mieszanka oczarowała nie tylko pojedyncze osoby. Konserwy rzemieślnicze trafiły do restauracji w całym kraju i tam zdobyły serca najbardziej wybrednych smakoszy. Teraz to restauracyjne danie może być także Twoje — kup je na wynos, odbierz w wygodnym Ci miejscu i rozkoszuj się smakiem dawnych lat.